Zanimiv portal – CarAndUser

Odločil sem se, da naredim malo reklame za spletno stran, ki gostuje na strežniku, s katerim upravljam. 
Pred časom sem uspel Joomlo, CMS ki ga drugače popolnoma preziram, pohitrit, da se le ta sedaj prikazuje mnogo hitreje. Spletna stran, o kateri govorim, mi je zanimiva, saj nudi dovolj dnevnih informacij. Dovolj je, da jo pogledam samo enkrat ali dvakrat na dan ter ne kot nekatere, ki nas zasipajo z informacijami non stop oz. le te prepisujejo iz različnih portalov. 
Nenazadnje ugotovimo, da so v večjem obsegu te informacije popolnoma nepreverjene in največkrat slabo prevedene. Ker pa si lahko pri nas le veliki privoščijo veliko reklame in pozornosti, pa se le ti tudi hvalijo, koliko obiskov imajo na dan in s tem pritegnejo veliko število naivnih bralcev. Toda vsi, ki upravljamo z različnimi strežniki, vemo, da določenih informacij ni problematično prirediti.
Stran o kateri govorim obsega največ novic iz področja avtomobilizma, pri katerih najdemo primerjalne teste avtomobilov, poročila in reportaže iz različnih sejmov, družabnih dogodkov in vse do testov mobilnih aparatov in računalniških tipkovnic. Lahko bi rekel, da ima stran vse kaj potrebuje MoškiSvet, čeprav na njej najdemo ogromno novic za oba spola. Zanimiva je tudi rubrika tretje mnenje, ki je organizirana kot nagradna igra. 
Torej, če želite dober portal z zanimivimi vsebinami, vas vabim da obiščete spletno stran CarAndUser.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja