In Brainshare se je začel

Ponedeljek, uraden začetek Brianshare 2010. Registracijo sem uredil že v nedeljo popoldan, dobili smo zelo dobro torbo za prenosnik ter učna gradiva za ZCM10. Začelo se je z uvodnim, otvoritvenim keynote predavanjem, pred katerim so organizirali še zajtrk in to je trenutno edino s čimer očitno znižujejo stroške. Hrana je na ravni hrane izpred 4 let (torej skrajno neokusna). Večina predavanj in keynote sessionsov je že na voljo na uradni BrainsharePress spletni strani. Tako sem v ponedeljek obiskal 4 predavanja:

Best Practices for Administering Novell Groupwise 8
Using Novell Sentinel Log Manager to Monitor Novell Applications
Novell Privileged User Manager
Novell File Reporter

Predstavitve so tako kot vedno bile zelo dobro narejene, pogrešal pa sem malo bolj tehnično poglobljene zadeve. Pri enem predavanju je predavatelj večkrat na vprašanja udeležencev odgovoril, da ne ve odgovora. Zanimivo in to me je resno zelo presenetilo.  Očitno bo torej najbolje, da se namesto udeležbe vseh predavanj posvetim obisku IT Central sobe in pogovorov s partnerji in drugimi tehniki, ki so na voljo vsak dan med 11h in 16h oz. druga možnost, da se obišče Installation in Migration Depot. Za enega od naslednji dni sem si zadal obisk delavnice, kjer bomo se učili nameščat SLES11 na IBM SystemZ strežnike.

Zvečer smo imeli sedaj že tradicionalen BikerBash 3 party, ki se je odvijal v največji dvorani Salt Palacea. Na voljo je bila dobra glasba, dobra hrana in seveda je ponovno vse bilo popolnoma zastonj. Zbirale pa so se seveda donacije za društvo BACA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja