Brainshare 2011

Letošnji Brainshare se bo za razliko od vseh ostalih odvijal meseca oktobra. Dogodek je bil prestavljen zaradi združitve oz. pripojitve podjetja Novell, k podjetju Attachmate. Letos je bilo prijavljenih 1800 predavanj, med katerimi so jih izbrali 250. Med izbranimi predavanji so tudi moja predavanja o SuSe Linux Enterprise in o Novell Vibe OnPrem. Napovedujejo, da bo letošnji dogodek še večji, kot je bil v prejšnjih letih, saj je kar precej napovedanih predavanj, predavanj podjetja NetIQ, ki je del skupine Attachmate.

Presenetili so me predvsem s profesionalnostjo priprave predavanj, saj sem že takoj po dobljenem el. sporočilu, da so me izbrali za predavatelja dobil, el. sporočila svojih ti. “Track Ownerjev”, ki so takoj poslali predloge prezentacij, in v 14 devnih je bilo tako potrebno oddati že prve “drafte” prezentacij svojemu “Track Ownerju”. Ko “Track Owner” prezentacijo potrdi, jo odda oblikovalcu, ki jo dodatno oblikuje s gumbi, barvami, razmestivijo slik ipd. Tako obdelano prezentacijo sem dobil nazaj, in jo do 19.9. lahko še obdelam, popravim, dodelam, …

Dogodek, se bo letos začel 10.10. in bo trajal do 14.10. v Salt Lake Cityu. Program dogodka je skoraj identičen programu prejšnjih let, tako da tukaj obiskovalci spremembe ne bodo občutili. Najina pot se bo pričela že 4.10., saj bova šla do L.A. in nato z avtom do SLC, tako da bo vmes čas še za kratek “Road Trip” pred in po dogodku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja